Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Alapvető STARTER PACK bútorok az első évre

Markéta Etrychová
3.8.2023

Az első tanév izgalmas és fontos szakasz minden gyermek életében. Ahhoz, hogy az első osztályos tanuló teljes mértékben a tanulásra és az új ismeretek felfedezésére tudjon koncentrálni, kulcsfontosságú, hogy tanuló sarkot megfelelő bútorokkal rendezze be, amelyek támogatják a koncentrációt és a tanulás közbeni jó közérzetét. Az alábbiakban áttekintjük az első osztályosok számára készült alapvető STARTER PACK bútorokat.

Alapvető STARTER PACK bútorok az első évre

Egy első osztályos gyermek számára összeállított alap STARTER PACK bútornak tiszteletben kell tartania a gyermek igényeit, és támogatnia kell a jólétét és a koncentrációját tanulás közben. A megfelelő bútorokkal az első tanév sokkal élvezetesebb lesz a kisiskolás számára, és könnyebben alkalmazkodik majd az iskolai tanulással járó új kihívásokhoz.

Íróasztal gyermekek számára

A megfelelő íróasztal kiválasztása az első osztályosok számára döntő fontosságú a kényelem és a megfelelő ergonómia szempontjából a tanulás során. A gyermek íróasztalának elég tágasnak kell lennie az íráshoz, rajzoláshoz és a tankönyvek kezeléséhez. Célszerű továbbá olyan íróasztalt választani, amelynek magassága állítható, így a gyermek növekedéséhez és igényeihez igazítható. Ideális esetben a gyermek íróasztalának elég stabilnak kell lennie, és minőségi anyagokból kell készülnie, amelyek ellenállnak a napi használatnak.

Az irodai íróasztalok magassága 72-75 cm körül van. Ez a magasság nem megfelelő egy első osztályos gyermek számára, ezért állítható magasságú székkel együtt kell használni. Az ideális megoldás az állítható magasságú íróasztal.

BERY 2.png (825 KB)

BERY 2 íróasztal

Szék első osztályos gyermek számára

Az íróasztalhoz hasonlóan az első osztályosok számára a széket is a gyermek testalkatának és az ergonómia figyelembevételével kell megtervezni. Válasszon olyan széket, amelynek megfelelően szilárd a háttámlája és állítható az ülésmagassága. A megfelelő székmagasság kulcsfontosságú a helyes testtartás fenntartásához írás és tanulás közben. Ne feledje, hogy a gyermek lábának szilárdan a padlót kell érnie anélkül, hogy a lába a levegőben lógna, hogy a hosszú ideig tartó ülés során minimálisra csökkentse a kényelmetlenséget és a fáradtságot.

Íróasztal megvilágítása

Fontos, hogy a tanulósarok jól meg legyen világítva a szem túlzott megerőltetésének elkerülése és a koncentráció elősegítése érdekében. Válasszon kellően erős és kellemes fényű lámpát. Ideális az állítható lámpa, amely könnyen a megfelelő szögbe állítható az olvasáshoz és az íráshoz. Ügyeljen arra, hogy a lámpa úgy legyen elhelyezve, hogy ne hozzon létre nem kívánt tükröződéseket a tankönyveken és munkafüzeteken.

Könyvespolc és polcok a tankönyvek és füzetek tárolásához

A tankönyvek, füzetek és egyéb alapvető dolgok tárolása kulcsfontosságú a tanulósarok rendben tartásához. Válasszon olyan könyvespolcot vagy polcot, amely sok tárolóhellyel rendelkezik. Tanítsa meg gyermekét arra, hogy saját maga tartsa rendben a tanulósarkot, és minden használat után mindent tegyen vissza a megfelelő helyre. Ez fejleszti a felelősségtudatát és szervezési készségeit.

Pihenő zóna

A gyerekek számára kialakított pihenő vagy gyerekarok egy másik fontos elem, amelyről nem szabad megfeledkezni a tanulósarok berendezésekor. Egy hosszú, tanulással és koncentrációval töltött nap után a gyerekeknek szükségük van egy olyan helyre, ahol pihenhetnek, kikapcsolódhatnak és játszhatnak. A gyermekek számára kialakított játszósaroknak a kedvenc játékaiknak és szórakozásuknak kell helyet adnia, ami egyben lehetőséget nyújt a kreativitás és a szociális készségek fejlesztésére is. Egy ilyen tér kialakítása a tanulósarokban elősegíti a gyermekek általános jókedvét.

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése