Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Két gyerek számára rendezünk be gyerekszobát: Mi nem hiányozhat belőle?

Azon gondolkodik, hogy hogyan fér el két gyerek egy gyerekszobában? Ez a probléma elsősorban a kisebb lakásokban jelentkezik. És higgye el, hogy működik! Fontos átgondolni néhány alapvető szabályt. Ne feledje, hogy a gyerekszobát több évre rendezi be, és a felszerelésnek legalább egy ideig együtt kell nőnie a gyerekekkel. Ezért tervezzen előre, és számítson arra, hogy a gyerekek igényei az évek során változni fognak.

Két gyerek számára rendezünk be gyerekszobát: Mi nem hiányozhat belőle?

Saját terület a tanuláshoz

Előbb-utóbb mindkét gyereknek kötelező lesz az iskola. A feladatokhoz és tanuláshoz szükséges teret kell kialakítani. A legjobb, ha mindegyik külön teret kap. A legjobb, ha az íróasztalokat minőségi székekkel egészítik ki az ablak mellett. Nagyon fontos az elegendő természetes fény, amelyet asztali lámpával egészíthet ki. Megfelelő változat az úgynevezett növekvő asztalok és székek, amelyek magasságát a gyermek életkorának és igényeinek megfelelően állíthatja be.

223183.jpg (136 KB)

Ágyak vagy emeletes ágy

A személyes tér, ahol a gyermek biztonságban érzi magát, az az ágy. Az emeletes ágy elterjedt megoldás, főleg panellakásokban. Azonban nagyobb, 10 év körüli gyerekeknek ajánljuk. Ne alkalmasak kisgyermekek számára, akik kieshetnek az ágyból. A kicsiknek válasszon elősször, gyerekágyakat leesésgátlóval.

Tinédzserek számára válasszon klasszikus egyszemélyes ágyat, felnőtteknek minőségi matracokkal és ágyráccsal. A közepes keménységű matracok a megfelelőek. A nagy mennyiségű memóriahabbal készült matracok nem ajánlottak gyermekek számára. Inkább válassza a habos változathoz.

Minden gyermek számára elegendő saját területet biztosíthat egy emeletes ággyal, amelyhez íróasztal is tartozik. A testvérek mindegyikének lesz saját saroka a pihenésre, de a tanulásra is. A teljes összeállítás tárolóhelyet is tartalmaz szekrény, fiókok vagy egy kis komód formájában. Az említett lehetőség kiválasztása a gyerekszoba méretétől függ.

220733.jpg (141 KB)

Elegendő tárolóhely

A játékok, ruhák és egyéb személyes tárgyak tárolása sok helyet igényel. Általában egy szekrény két gyermek számára nem elég. Szerezzen be egy beépített szekrényt, amely sok helyet garantál. Egészítse ki komódokkal és polcokkal. A szobában praktikus dobozok helyezhetők el, amelyeket a szekrényre helyezhetünk, vagy az ágy alá csúsztathatjuk. Ideális segítő a szezonális ruhák tárolásához.

Használja ki a falakat. Polcok és akasztók szolgálnak a sportfelszerelések, ruhák, de fejhallgató vagy iskolai hátizsák elhelyezésére. A gyerekek a polc felső lapját kis könyvespolcként fogják használni a tankönyvek és kedvenc könyveik számára.

Színek és minták

A pasztell színek a rózsaszíntől a zöldön át a kékig nagyszerűek a kicsiknek. Az igények és az ízlés az életkorral változnak. A gyerekek szeretik a népszerű tevékenységek vidám motívumait tartalmazó tapétákat, de a mesehősöket is.

Az iskolások és a tinédzserek számára kialakított belső terek kissé igényesebbek. Itt tartsa tiszteletben a gyerekek kívánságait, és csak részben irányítsa őket. Az idősebb gyerekeknek van elképzelésük arról, hogy mit szeretnek és mit nem. Egészítse ki az egyszínű falakat gazdag geometriai formákkal vagy vonalakkal, hangsúlyosabb színekben. A nagyobb gyerekek szobábájában használhat tapétákat.

226041.jpg (117 KB)

Optikai térelválasztás

Nagyobb a korkülönbség a gyerekek között? Idősebb pihenőhelyet szeretne, míg kisebb a játékhoz? Osztja fel optikailag a teret. Használjon polcokat tárolódobozokkal, könyvekkel és virágokkal a tér elosztásához. Ez természetes hatású falat hoz létre, amely egyben légies is lesz.

Hasonló funkciót kinál a paraván, amelyet egy perc alatt össze és kihajthat. Ez alól a behúzható függönyök vagy redőnyök sem kivételek. Ideálisan fényáteresztő. A túl sűrű és sötét szövetek nem megfelelőek.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése