Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

A bútorok tisztítása természetes módszerrel: 7 egyszerű recept tisztítószerek készítéséhez

Elege van a drága vegyszerek vásárlásából, és adna egy esélyt a természetes alternatívának? Ebben a cikkben 7 gyors elkészítési módot mutatunk be ahhoz, hogy hogyan készíthet otthon egyszerűen ilyen termékeket. Nemcsak a természetet és a pénztárcáját kíméli, de a bútorai is értékelni fogják a kíméletes, vegyszermentes kezelést.

A bútorok tisztítása természetes módszerrel: 7 egyszerű recept tisztítószerek készítéséhez

1. Univerzális felülettisztító

Egy univerzális tisztítószerhez keverjen össze 500 ml vizet, 250 ml fehér ecetet és néhány csepp illóolajat. Keverjen össze mindent alaposan, és öntse egy szórófejes flakonba. Címkézze fel a könnyű azonosítás érdekében. Ez a hatékony megoldás nemcsak fertőtlenít, hanem a felületeket is tisztává és illatossá teszi.

2. Citromos fapolírozó

Keverjen össze citromlevet olívaolajjal egy az egyhez arányban. Öntse a keveréket egy szórófejes flakonba, majd egy száraz ruha segítségével polírozza át a fabútorokat. A dohányzóasztal vagy a komód tiszta és citrusillatú lesz.

3. Kávés súrolószer matt felületekhez

Ha a kávézaccot összekeveri egy kevés vízzel, olyan pasztát kap, amely kiválóan alkalmas a fénytelen bútorfelületek újjávarázsolására. Ráadásul kellemes kávéillatot hagy maga után.

4. Homoktisztító

Keverjen össze egy csésze szódabikarbónát, mosószódát és 20 cseppet a kedvenc illóolajából. Használja ezt a terméket a fürdőszoba vagy a konyha tisztításakor. Gyönyörűen eltávolítja a beszáradt és makacs szennyeződéseket.

essential oils.jpg (81 KB)

5. Szappanhab kárpithoz

Nem is lehetne egyszerűbb. A folyékony szappan és a víz összekeverésével szappanos hab keletkezik, amely ideális a kárpitozott bútorok, például ülőgarnitúrák, ágyak, fotelek stb. kíméletes tisztítására.

6. Otthoni üvegtisztító

Keverjen össze 250 ml vizet 2 evőkanál ecettel és néhány csepp illóolajjal, hogy az üvegfelületek tökéletesen ragyogjanak. Öntse az elkészített terméket egy szórófejes flakonba, és egy ronggyal tisztítsa meg a tükröket és más üvegfelületeket.

sprayer.jpg (127 KB)

7. Tisztítószer fafelületek helyreállítására

A fafelületek helyreállításához keverjen össze ¼ csésze citromlevet, 1/8 csésze fehér ecetet és 1/8 csésze lenmagolajat. Alaposan keverje össze, és öntse egy szórófejes flakonba. Egy száraz ruhával együtt kezelje a fa felületet. Néhány kezelés után látni fogja, hogy a fából készült bútorok fénye visszatér.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése