Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Kis lakást rendezünk be: Hogyan rendezzük be a fürdőszobát?

Berendez vagy felújít egy kicsi fürdőszobát, és azon gondolkodik, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a helyiségből? Adunk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan hozza ki a lehető legtöbbet a kicsi helyiségből az Ön igényei szerint.

Kis lakást rendezünk be: Hogyan rendezzük be a fürdőszobát?

Még egy kicsi fürdőszobában is minden megtalálható, amire szüksége van. Fontos, hogy minden centimétert kihasználjon, és játsszon a színekkel, a fénnyel és a tükrökkel. Hagyja magát inspirálni.

Kád vagy zuhanyzó?

Nem akar lemondani a fürdőkádról, és a zuhany nem fog elférni a fürdőszobájában? Az ideális megoldás egy kád fix fallal, amely rendszeres zuhanyozáshoz is alkalmas.

A fürdő és a zuhany közötti választás során több dologra is gondolni kell. Fontos a fürdőszoba alaprajza. Ma azonban a kádak atipikus méretben és alakban is készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek minden fürdőszobába.

Speciális alacsony kádak üléssel és kapaszkodókkal alkalmasak az idősek számára. A fürdőkád helyettesíthető akadálymentes zuhanyzóval, csúszásgátló szőnyeggel és üléssel.

Ha nem szeret hosszan feküdni a kádban, akkor a zuhany a megfelelő az Ön számára. A zuhany nem feltétlenül csak négyzet alaprajzú, vannak tágas téglalap alakúak is. A választáskor gondoljon arra, hogy merre fog nyílni az ajtó. Kis fürdőszoba esetén válassza a befelé nyílást.

photo-1521783593447-5702b9bfd267.jpg (105 KB)

WC a fürdőszobában?

Az elmúlt évek slágere a WC-vel összekötött fürdőszobák. Általában abban az esetben ajánlott, ha legfeljebb két ember él a háztartásban. A hagyományos négy vagy háromfős család számára jobb, ha a WC-t elválasztja a fürdőszobától

Ha azonban WC-t szeretne a fürdőszobában, akkor optikailag elkülönítheti tolóajtóval, üvegfallal vagy válaszfalakkal.

A mosógép a fürdőszobába tartozik?

Egy folyosó és technikai helyiség nélküli kis lakásban valószínűleg nincs más lehetőség a mosógép tárolására. Ha a lakás műszaki megoldása lehetővé teszi, tárolja a mosógépet egy raktárban, ruhatárban vagy konyhában. A fürdőszobában több helye marad tárolásra, dolgai elhelyezésére.

A piacon kimeríthetetlenül sokféle mosógép létezik, beleértve a szárítókat is. Kis fürdőszobához válassza a felültöltős mosógépet.

Hogyan növelhető a hely?

Még egy kicsi fürdőszoba is nagy benyomást kelthet. Játsszon a fénnyel, tükrökkel és a színekkel.

A fény optikailag növeli a teret. Természetesen ideális az ablakból érkező természetes napfény is. De könnyen helyettesíthető pontvilágítással vagy led világítással a szekrényekben.

Csak egy tükör a fürdőszobába? Nem. Az egész fal lehet tükör, ami nagyítja és világosítja a teret. A zuhanyzó melletti üvegajtó is ideális kiegészítő.

A világos színek meleg benyomást keltenek, és optikailag kibővítik a teret. Ezért válasszon meglehetősen finom tónusokat egy kis fürdőszoba számára. Nem feltétlenül csak fehérnek kell lennie. Remekül mutat szürke, krém vagy barna színekben.

Hogyan lehet megoldani a tárolóhelyet?

A tárolóhelyből sosem elég. Még egy kis fürdőszobában sem kell lemondania róla. Egyszerű trükk a magas szekrény a mennyezetig, a mosdó alatt vagy a mosógép felett.

Teljes összeállítások közül választhat világos színekben. Merítsen ihletet tőlünk.

1.jpg (203 KB)2.jpg (170 KB) 3.jpg (237 KB) 4.jpg (180 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése