INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

A 3 legnépszerűbb szövet

A kárpitozott bútorok az egyik leggyakrabban használt bútordarabok a lakásban. Szinte minden elképzelhető bútordarab készül kárpitozott formában. A legnépszerűbbek az ágyak, ülőgarnitúrák, fotelek vagy székek. A tényleges kiválasztás előtt fontos több paramétert is figyelembe venni.

A 3 legnépszerűbb szövet

Mielőtt szövettel készült bútorokat választ, gondolja végig, hogy milyen elsődleges felhasználásra szánja őket. Egyes szövetek ideálisak olyan otthonok számára, ahol háziállatokat tartanak, míg másokat speciális bevonattal kezelnek, hogy megvédjék a szennyeződésektől.  Fontos paraméter a kopásállóság, az úgynevezett Martindale-teszt. Ez egy szabványosított módszer, amelyet a textíliák ellenállóképességének vizsgálatára használnak. Azt jelzi, hogy a szövet mennyire képes ellenállni a súrlódásnak.

Az egyes textíliákra vonatkozó szükséges információk megtalálhatók a szójegyzékben vagy a egyes termékek mellett található linken.

HU.png (518 KB)

1.      Sawana

A Sawana kárpitszövet 100% poliészterből készül, és nagy tartósság, szilárdság és méretstabilitás jellemzi. Az anyag alkalmas igényes háztartási használatra. A kárpit iparban ülőgarnitúrák, kanapék, puffok vagy ágyak kárpitozására használják. A szálak érdekes és egyenletes összefonódásának, nagy simaságának és puhaságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb szövet a bútoriparban.

Szerkezetének köszönhetően a nem zsenília szövetek közé tartozik, vagyis azok közé, amelyeknek nincs hajfelülete. A szövet gondozása nagyon egyszerű, emellett nagyon kopásálló. Javasoljuk, hogy a kárpitozott bútorokhoz ajánlott enyhe tisztítószerrel tisztítsa meg az anyagot, lehetőleg víz nélkül. Ne tegye ki az anyagot magas hőmérsékletnek és ne fehérítse.

sawana.png (1.92 MB)

2.      Bluvel

A Bluvel szövet 100% poliészterből készül. Tulajdonságai és megjelenése miatt a bársonyszövetek közé tartozik. A finom textúra, a puhaság és az enyhe csillogás tökéletesen jellemzi a Bluvel szövetet. Nagyon tartós és erős tulajdonságai miatt ezt a szövetet gyakran használják a kárpit és bútoriparban. Leggyakrabban kisebb felületeken, például étkezőszékeken, foteleken és kanapékon használják.

A szövet ellenáll a kopásnak és nem bolyhosodik. Javasoljuk, hogy a kárpitozott bútorok számára készült speciális termékekkel és puha ruhával kezelje. Ne használjon nagy mennyiségű vizet, fehérítőt vagy vasalót.

bluvel.png (683 KB)

3.      Soft

A Soft ökobőrt műbőrnek is nevezik, a kárpitiparban ülőgarnitúrák, ágyak vagy széktámlák gyártására használják. Kiváló minőségű bőrutánzat, ezért gyakran használják burkolóanyagként. A szövet felső oldala 100% poliuretánból készült, ami nagyon rugalmas és flexibilis.

Az ökobőr színtartó és puha tapintású. Karbantartása igazán egyszerű, csak törölje át egy nedves ruhával. Nem javasoljuk a túlzott nedvességgel való tisztítását, az ökobőr felszívhatja a vizet, majd megrepedhet. Ne tegye ki hosszú ideig közvetlen UV-fénynek.

soft.png (940 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése