Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

5 tipp a bolyhok eltávolításához a matracról

A matrac a hálószoba egyik legfontosabb része. Idővel kellemetlen bolyhok alakulhatnak ki rajtuk. Ezek nemcsak a matrac megjelenését rontják, hanem csökkenthetik a matrac kényelmét és higiéniáját is. Mielőtt azonban új matrac vásárlásán gondolkodna, próbálja ki ezt az 5 hatékony tippet a bolyhok eltávolítására és a matrac élettartamának meghosszabbítására.

5 tipp a bolyhok eltávolításához a matracról

1. Borotva

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bolyhok eltávolításának a matracról a borotva, a borotvapenge használata. Válasszon tiszta borotvafejekkel rendelkező borotvát, hogy ne sértse meg a matracot. Győződjön meg róla, hogy a matrac száraz és stabil felületen van elhelyezve. Ezután óvatosan húzza végig a borotvát a matrac felületén, amíg el nem távolítja a bolyhokat, majd végül porszívózza át.

2. Olló

Ha a kézi eltévolítást részesíti előnyben, abban az esetben éles ollóval távolíthatja el a bolyhokat a matracról. Kezdje azzal, hogy a matracot sima, stabil felületre helyezi. Ezután óvatosan vágja le a bolyhokat egyenként, hogy minimalizálja a matrac sérülésének kockázatát. Ne feledje, hogy ez a módszer türelmet és körültekintést igényel.

TIPP:Ön megfelelően ápolja a matracát? 7 lépés a matrac rendszeres ápolásához“ szükséges információk a blogunkon.

3. Textilborotva

A textilborotva egy speciálisan tervezett eszköz, amely segít eltávolítani a bolyhokat a matracról a sérülés veszélye nélkül. Csak kövesse a használati utasítást, és óvatosan távolítsa el a bolyhokat a matrac felületéről. Ez a módszer kíméletes a matrachoz, és gyors eredményt garantál.

110829.png (409 KB)

MORVIA szendvics matrac

 

4. Ragasztószalag

A ragasztószalag nem csak otthoni javításra szolgál, hanem segíthet eltávolítani a bolyhokat a matracról. Csak ragasszon egy darab ragasztószalagot a bolyhokra, majd gyorsan tépje le. Ez eltávolítja a szennyeződéseket és a szálakat, amelyek a matrac bolyhosságát eredményezik. Ez a módszer kisebb bolyhokhoz alkalmas, és bármely típusú matrachoz használható.

5. Nylonok

A nejlonok vagy kesztyűk egyszerű és hatékony eszközként szolgálhatnak a szösz eltávolítására a matracról. Kezdje el gyengéden dörzsölni a matrac felületét nejlonnal. A nylon elektrosztatikus energiát hoz létre, amely magához vonzza a bolyhokat és a laza szálakat, így a matrac tisztább és simább lesz.

 

Ne feledje, hogy a megelőző intézkedések mindig a legjobb módja annak, hogy minimálisra csökkentsék a bolyhok képződését a matracon. A matracvédő használatával a matrac gyakori porszívózásával is megelőzhető a szennyeződés felhalmozódása. Ezekkel az egyszerű, de hatékony tippekkel olyan lesz a matrac, mint az új, és élvezheti a pihentető és kényelmes alvást.

Ossza meg a cikket::
Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése