INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

3 tipp, hogy hogyan oszthatja fel okosan a teret vizuálisan

A tér és annak hatékony elosztása a belsőépítészet egyik kulcseleme. A vizuálisan elkülönített tér a nyitottság és a szervezettség benyomását keltheti. Az optikai felosztásnak köszönhetően egy helyiség többféle funkcióra is használható. Számos módja van a tér optikai felosztásának, nézzen meg 3 egyszerű tippet.

3 tipp, hogy hogyan oszthatja fel okosan a teret vizuálisan

Tipp 1: BÚTOR

A bútorok átgondolt elhelyezése hatékony módja a tér vizuális elkülönítésének. A bútorok természetes elválasztóként szolgálhatnak a helyiség különböző funkciói között. A gyakran használt könyvespolcok és polcok finom elválasztó hatást keltenek, és kisebb zónákra osztják a teret. Ideális egy hálószobával összekötött nappali esetében. Általában a bútorokat, mint térelválasztót a stúdió apartmanokban és kis lakásokban értékelik. Egy ülőgarnitúra, paraván vagy függöny vizuálisan is megosztja a teret.

213538.jpg (46 KB)

 

Trogir R80 polcrendszer fehér színben

235014 Nathalie shelf.png (175 KB)

NATHALIE XL polcrendsze 4 polccal 

Tipp 2: SZÍNEK

A tér vizuális elválasztásának egyik legegyszerűbb módja a színek használata. A színes falak vagy a különböző színárnyalatok segítenek vizuálisan nagyítani, csökkenteni és felosztani a teret. Fedezze fel a színek erejét. Ha például egy nyitott térben szeretné elválasztani a nappalit az étkezőtől, akkor az egyik oldalon sötétebb, a másik oldalon világosabb színt használhat. Így pillanatok alatt különálló terek benyomását kelti majd.

small flat - optical division.png (1.26 MB)

TipP 3: ANYAGOK ÉS TEXTÚRÁK

A textúrák és anyagok kombinációja felhívja magára a figyelmet, és a használt színekhez hasonlóan optikailag tagolja a helyiséget. Különböző anyagok bevonásával a padlóra, falakra, bútorokra vagy dekorációkra meghatározza a lakás adott területét. A hálórészben szőnyeggel ellátott fapadló, míg a nappaliban a csempe vagy maga a fa remek példa erre. Néha elég, ha különböző dekorációt használunk ugyanabból az anyagból.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése