3+1 tipp a szoba hangszigeteléséhez: egyszerű és hatékony

Alexandra Doskočilová
29.12.2022

Az utcáról érkező lárma vagy a zajos szomszédok sok lakástulajdonos életét megkeseríthetik. Befektethet hangszigetelésbe vagy speciális akusztikai panelekbe, de néha már csak néhány változtatás is segíthet az otthonában. Mai cikkünkben bemutatunk néhány apróságot, amelyekkel lakását otthonossá, és mi a legfontosabb - csendesebbé varázsolhatja.

3+1 tipp a szoba hangszigeteléséhez: egyszerű és hatékony

1.      Fali panelek

A fali panelek nagyszerű díszítőelemek, amelyek eredeti és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. A panelek nemcsak dekoratív funkciót töltenek be, hanem tökéletes védelmet nyújtanak magának a falnak a sérülésekkel szemben, hangszigetelik a helyiséget, és bájt kölcsönöznek a belső térnek. Választhat fából készült vagy kárpitozott panelt. A felszereléssel és tisztítással kapcsolatos tippeket cikkünkben találja.

obrazek2.jpg (159 KB)

SPRINITY fali lamella panelek

2.      Szőnyegek

A textíliák általában rossz hangvezetők, így a szőnyegek segíthetnek a szomszédok túlzott zaja ellen, valamint a függönyök, a különféle plédek vagy tapéták.

obrazek3.jpg (310 KB)

WILY szőnyeg

3.      Könyvespolc

Még egy ilyen klasszikus dolog is, ami a legtöbbünknél megtalálható otthon, segíthet a környezet kellemetlen zajai ellen. Ha a könyvespolcot könyvekkel tölti meg, az sok hangot fog elnyelni. Ugyanúgy a falhoz épített

obrazek4.jpg (121 KB)

BORITO polcrendszer

4.      Kárpitozott bútorok

A kárpitozott bútorok is nagyszerűen szolgálnak, mivel ahogy fentebb írtuk, a textíliák rosszul vezetik a hangot. Ha kárpitozott kanapét vagy foteleket vásárol a nappalijába, ezek is biztosan segítenek ezen a problémán.

obrazek5.jpg (132 KB)

MOLISA ágyazható U alakú ülőgarnitúra

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése