Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Meble Polska 2020 - bútor inspirációs vásár

2020 február 25-28 a Meble Polska nemzetközi vásárra került sor Poznań városában. Ez a bútoripar legnagyobb üzleti találkozója Közép- és KeletEurópában. Nem hagyhattunk ki egy ilyen eseményt.

Meble Polska 2020 - bútor inspirációs vásár

A bútorok világa hihetetlenül gazdag és sokszínű. Ön is nagyon jól tudja, hogy a lakás mindenki számára másképp néz ki. Más virágok, egyéb díszek, egyéb bútorok stb.

A Meble Polska nemzetközi szakkiállítást, amelyet minden évben kora tavasszal rendeznek Poznań városában, a bútoroknak szentelik.

 

Tudjuk, honnan meríthetünk ihletet

A vásár nemcsak egy hely, ahol a kereskedők találkoznak a bútorgyártók képviselőivel, és szerződéseket kötnek. Elsősorban inspiráció és új trendek merülnek fel a lakhatás területén.

meble 1.jpg (277 KB)

Idén a vásár mintegy 200 bútorgyártót hozott össze, főként a látogató országból, Lengyelországból. Szokatlan darabokat is láthattak.

Mindenki megtalálta amit keresett, és lehetősége volt választani, hogy mi tetszik neki.

meble 2.png (1.21 MB)

 

Számunkra, mint minden évben, ez rendhagyó élmény . Lehetőségünk volt inspirációt meríteni és felkészíteni raktárainkat az új áruk érkezésére.

Bútorokat már vásárolhat néhány kiállítótól, akik aktívan részt vettek a vásáron az Expedo e-shopunban. Ezért alaposan nézze meg ajánlatunkat.

Egy kis bemutató a választékból

A legtöbb ember már megszokta az otthon lévő bútorokat. A változás tehát nehéz, de mindenképpen megéri!

Például, amikor a régi faágyat új kárpitozottakra cseréli. Ez javítja az alvást, és nem zavarják a bosszantó nyikorgások.

 

Mindenképp nézzen meg még néhány képet a Meble Polska 2020-ból:

m1.jpg (325 KB)

m2.png (1.03 MB)

m3.jpg (256 KB)

m4.jpg (232 KB)

 

A Meble Polska 2021 már lassan készül

Röviddel a Meble Polska 2020 vége után a hivatalos honlapon megjelennek egy másik bútorvásár, a Meble Polska 2021 információi, amelyre 2021.2.23-26-án keröl sor, és több mint 200 bútorgyártó már megerősítette részvételét.

Mindenképpen újra el fogunk menni, hogy új trendeket nézzünk meg és inspirálódjunk, ahogy több mint 20 000 látogató. Ki tudja, talán ott találkozunk ;-)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése