Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Mi az, ami nem hiányozhat egy diák szobájából?

Markéta Etrychová
26.11.2020

A gyerekek nőnek, korszerűsítenie kell, és egy tinédzserhez kell igazítania a gyermekszobát? Választhat teljes összeállítást vagy bútor darabokat. Adunk Önnek néhány tippet, amelyeket nem szabad elfelejteni a bútorok kiválasztásakor.

Mi az, ami nem hiányozhat egy diák szobájából?

ÁGY A DIÁKSZOBÁBA

Az ágy minőségi ágyráccsal és matraccal a pihentető alvás alapja. Biztosítsa be a gyermekének az egészséges és szükséges pihenést a mindennapi tanulás után. A gyermekek idősebb korában is folyamatos fejlődésben vannak, amelyet egy kellően erős matrac támogat, például egy matrac kókuszréteggel vagy latexel.

Javasoljuk, hogy válasszon klasszikus méretet: egyszemélyes ágy 80x200 cm vagy 90x200 cm lamellás ágyráccsal kombinálva. A tágas szobában kényeztetheti gyermekeit egy 120x200 cm méretű ágy formájában. Tanácstalan a matrac és az ágyrács kiválasztása esetén? Tekintse meg blogunkat.

DIÁK ÍRÓASZTAL

Ahogy a gyerekek öregszenek, úgy nőnek a diákfeladatok is. A gyerekasztal már kicsi, gyermeke görbe háttal ül és fájó hátra panaszkodik?! Mindenképp elengedhetetlen egy új íróasztal. Vásárolhat állítható magasságú "növekvő" asztalt. Ha inkább klasszikusat választana, akkor az ideális magasság általában 70 - 80 cm, szélessége 90 cm körül van. Remek tipp az L alakú asztal. Kiválóan alkalmas asztal fiókokkal vagy kicsi szekrénnyel, amelyeket a diák könyvek vagy tankönyvek tárolására használ.

SZÉKEK

A tanulással töltött idő az életkor előrehaladtával növekszik. A szék megválasztása esetén a helyes testtartás a legfontosabb. A legalkalmasabbak az állítható magasságúak kartámasszal és stabil görgőkkel. Merítsen ihletet gyerekszékek kategóriájú termékeinkből. Többféle szék található ökobőrrel, szövettel vagy hálóval. Ha tanácsra van szüksége a szék kiválasztásához, akkor olvassa el a cikket - Hogyan válasszuk ki az irodai széket.

SZEKRÉNYEK

Már az általános iskola felső tagozatán a lányok és a fiúk kezdenek többet foglalkozni magukkal. Tetszeni akarnak. Egyre gyakoribb az új ruhák vásárlása. Ehhez egy nagyobb szekrényre is szükség lesz, amelyben szezonális ruhákat, kabátokat vagy cipőket tárolhatja. Gyerekszekrények széles választékában talál klasszikus vagy semleges színben lányoknak és fiúknak egyaránt, biztosan megtalálja a megfelelőt. Választhat egy tágas szekrényt polcokkal vagy fiókokkal kombinálva. Kis helyiséghez tolóajtós és tükrös szekrényt ajánlunk.

KOMÓD VAGY POLC

Akalítsa a gyerekszobát tökéletesre. További tárolóhelyet biztosíthat komódok, polcok vagy polcrendszerek formájában könyvek, tankönyvek vagy apróságok tárolására. Könnyedén összeillesztheti őket más bútorokkal. Tárolóhelyből sose elég.

GYEREKSZOBA ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

A lakberendezés nem éppen az erőssége? Teljesen berendezett gyermekszoba néhány perc alatt, otthonából kényelmesen. Igen! Kényelmes megoldás, amely minimális időt vesz igénybe és tökéletesen fog kinézni. Gyerekszoba összeállításokat vásárolhat többféle színben. Tartalmazzák a komódokat, polcokat vagy szekrényeket, természetesen része egy íróasztal is.

pexels-photo-4144222.jpeg (176 KB)

A gyerekszobába válasszon bútort világos színekben. Könnyedén harmonizál a többi szobával, tágasnak tűnik és optikailag megnöveli a teret. A szoba része egy speciális kis kanapé vagy fotel, valamint egy lámpa és egy kis asztal. Kialakul egy pihenő zóna. A gyermekszoba nemcsak a tanulás, hanem a pihenés helye is.

 

AJÁNLJUK: Egy tinédzser szobájából sem hiányozhat a nagy tükör.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése