Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Olcsó konyhai egységek, amelyek a funkcionalitásukkal és a megjelenésükkel kedveskednek

A konyha minden háztartás egyik legforgalmasabb helye. Akár kávét akarunk főzni, akár ebédet, ennivalót készíteni, lépéseink mindig ide vezetnek. Ha egy gyönyörű,új konyháról álmodik, és meglátogatta a konyhai stúdiókat, elképzelései azonnal elhalványulnak, miután meglátta az árakat.

Olcsó konyhai egységek, amelyek a funkcionalitásukkal és a megjelenésükkel kedveskednek

Higgye el, hogy nem kell akár több százezer forintot költenie egy konyhai egységért. Az olcsó konyhák is jó szolgálatot tesznek, és ellenállnak az igényes napi műveleteknek. Ha megfelelően választ, az olcsó szektorkonyhák modern megjelenésükkel és funkcionalitásukkal egyaránt meglepik Önt.

Olcsó szektorkonyhák – ideálisak egyszerű formájú helyiségekhez

Az olcsó konyhák kategóriájába azok tartoznak, amelyeket sorozatban és szabványosított méretben gyártanak. A tömeggyártásnak köszönhetően egy ilyen konyhai egység ára sokszor alacsonyabb, mint az egyedi gyártásúé. Az olcsó konyhák gyártói az ár töredékéért képesek konyhabútorokat gyártani tartós anyagok, esztétikailag értékes dekorok és kellően jó minőségű szerelvények felhasználásával. Nincsenek a tervezéssel, méréssel, tervrajzokkal és egyéb olyan tevékenységekkel kapcsolatos költségek, amelyek jelentősen megdrágítják a konyhát.

Az olcsó szektorkonyha ideális választás az egyszerű formájú helyiségek számára. Négyszögletes vagy téglalap alakú, alaprajzú helyiségekhez alkalmas. Nagyon nehéz lehet elhelyezni őket ferde falú terekben vagy a tetőtéri helyiségeiben. A változékonyságnak köszönhetően az olcsó konyhabútor alakítható, hogy bármilyen térbe beférjenek. Kis kompromisszumokra és engedményekre azonban számítani kell.

kuchyne-avignon.jpg (121 KB)

 

Könnyedén elrendezheti és alakíthatja az elemes könyhabútort

Az olcsó elemes konyhák nagy előnye a már említett változatosság. A komplett konyhai szettek mellett különálló felső és alsó szekrények is megvásárolhatók számos méretben és kivitelben. Inkább a teljesen zárt ajtókkal rendelkező konyhai egységeket kedveli, de szeretne néhány szekrényt üvegezéssel kiegészítve? Ez az elemes konyhák esetében sem jelent problémát. Egyszerűen kombinálhatja a különböző típusú bútorokat, és pontosan az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja őket. Ennek eredményeként testre szabott konyhát kap. Mindezt az ár töredékéért egy stúdió vagy asztalos konyhájához képest.

 HU.png (84 KB)

Konyhai összeállítások az ergonómát figyelembe véve

Még az olcsó konyhák esetében is a kényelemre és a praktikus használatra támaszkodik. Jó választás a konyhai szettek, amelyek már tartalmaznak mindent, amire a konyhában szükség van. Az összeállításokat általában tapasztalt tervezők tervezik, akik figyelembe veszik az ergonómiát és az ajánlott konyhai zónák betartását.

Új konyhája elegendő helyet biztosít az ételkészítéshez, mosogatáshoz és főzéshez. Az ergonómia hangsúlya a konyhai szettekben is megmutatkozik, melyeket kínálatunkban talál. Függetlenül attól, hogy a BRENDA, KOSTA, AVRIL konyhaösszeállítást vagy más modellt választ, mindig jól és kényelmesen fog dolgozni. A konyhai szettek általában költséghatékonyabbak, mint az egyedi bútorok. Ezért a legjobb, ha néhány rendelkezésre álló készlet után nyúl, és a szoba méretétől függően csak néhány szekrényt ad hozzá, amelyek kitöltik az üres helyeket.

Modern konyha a jelenlegi trendek jegyében

Az olcsó konyhai egységek kategóriájában mindenképp azok választanak, akik a jelenleg divatos dizájnt részesítik előnyben, és modern belső térbe keresnek konyhát. Divatos színárnyalatok, semleges szürke, fényes ajtók vagy magas szekrények a beépített sütőhöz - így néz ki egy mai konyha! Ezek a tulajdonságok jellemzőek például a GRISS konyhákra, amelyek minden modern belső térbe megállják a helyüket. Bár az olcsó konyhai egységek kategóriájába tartoznak, a jelenlegi trendek jegyében mindent megtalálhatunk, amit elvárunk egy minőségi konyhától.

kuchyne-griss (1).jpg (103 KB)

Olcsó 180 cm-es konyha - remek választás egy kis lakáshoz

Lakást vagy kis garzont szeretne berendezni? Ezután nyúljon az olcsó 180 cm-es konyhákhoz, amelyek minimális helyet foglalnak el, miközben jó hátteret biztosítanak az ételek elkészítéséhez. A hosszúság ideális három 60 cm-es alsó szekrény elhelyezéséhez. Kis helyen funkcionális mosogató zóna, kellően nagy munkafelület és főzőközpont jön létre. Egy adott hely lehetőségeitől függően kiválaszthatja a konyhai egységet egy beépített főzőlappal és sütővel, vagy nagyobb munkafelülettel. A főzési zóna létrehozásához használjon szabadon álló tűzhelyet.

kuchyne-180.jpg (73 KB)

Az olcsó sarokkonyhák nagyobb helyiségekbe is megfelelnek

Az elemes konyhai egységek megfelelnek azok követelményeinek, akik tágas elemes sarokkonyhát keresnek, de korlátozott a költségvetésük. A sarok konyhai összeállítások például az EPSILON vagy a SOPHIA összeállítás, amelyek nagy családok számára is alkalmasak nagyvonalú méreteik és nagy számú tárolóhelyük miatt. Csak Önön múlik, hogy milyen elrendezést, milyen típusú dekort és színeket szeret.

Vessen egy pillantást az olcsó konyhák kínálatára, és győződjön meg arról, hogy valóban van miből válogatni. A korlátozott költségvetés nem fossza meg az új stílusos konyhától. A modern technológiáknak köszönhetően még a megfizethető konyhai egységek is tartósak és hosszú évekig élvezhető.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Molnár Judit: Szolnok 3.4.2022
Meggyőző weboldal. Semmiképp nem destruktív kritikát kívánok gyakorolni,csupán jeleztem,hogy a két utolsó mondat nyelvtani hibája az egészet megsemmisíti. Üdv,MJ
Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése