Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan szórakoztassuk a gyerekeket a szünidő alatt - gyermekszoba díszítése és dekorálása

Harmadik alkalommal hozunk ihletet és ötleteket, hogyan szórakoztassuk a gyerekeket a szünidő alatt. Ma a gyerekszoba díszítésére fogunk összpontosítani. A gyerekek bevonása szobájuk dekorálásában nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze kreativitásukat, személyes megnyilvánulásukat és a saját terük iránti büszkeség érzését.

Hogyan szórakoztassuk a gyerekeket a szünidő alatt - gyermekszoba díszítése és dekorálása

A gyerekek érdeklődési köre és készségei eltérőek, ezért válasszon életkoruknak és képességeiknek megfelelő tevékenységeket Hagyja, hogy kreatívak legyenek, és kifejezzék személyiségüket, hogy szobájuk hangulatos és inspiráló környezet legyen.

Festés és díszítés

Hagyja, hogy a gyerekek saját maguk díszítsék fel a gyerekszoba egyes részeit, például az ajtókat, bútorokat vagy néhány falat. Biztosítson számukra olyan matricákat, festékeket, dekorációkat, amelyeket biztonságosan használhatnak. Igazi művészekké válhatnak, és személyes bájt adhatnak szobájuk szépítéséhez.

wall decoration.png (1.25 MB)

Íme néhány ötlet:

1. Tapéták és matricák:

Színes tapéták vagy matricák használatával, mint például állatokkal, csillagokkal vagy kedvenc hőseikkel, a gyerekek azonnal élénk hangulatot varázsolhatnak a szobájukba. A matricák a gyermekbútorok díszítésére is alkalmasak, különösen a gyermek komódokon vagy szekrényeken.

2. Falfestmények:

A gyerekek az egyik falat nagyméretű festménnyé alakíthatják, amely természeti tájat, mesefigurákat, űr vagy víz alatti világot ábrázol.

3. Feliratok és idézetek:

Az idősebb gyerekek a személyiségüket tükröző, inspiráló idézeteket, motiváló mondatokat vagy kedvenc bölcsességeket írhatnak a falakra. Ezeket matricákkal is felragaszthatják a falra.

Kreatív dekorációs ötletek

Kérje meg a gyerekeket, hogy készítsenek saját dekorációkat, például virágokat, képkereteket, díszített köveket, párnákat stb. Közösen is készíthettek olyan dolgokat, amelyek aztán a belső tér részét képezik majd.

painting stones.png (1.32 MB)

Íme néhány tipp:

1. Párnák gyártása:

Régi szövetek és párnatöltelékek felhasználásával a gyerekek saját díszpárnákat készíthetnek. Gombokat is varrhatnak rájuk, hogy a párnák még dekoratívabbak legyenek.

2. Művészeti kollázsok:

A gyerekek magazinokból, újságokból és nyomtatott anyagokból képeket vághatnak ki, hogy művészi kollázsokat készítsenek. Ezeket a kollázsokat bekeretezhetik és a falra rögzíthetik.

3. Papírvirágok:

A gyerekeknek csak ollóra és színes papírra lesz szükségük a virágok és szárak elkészítéséhez.  A virágok díszítéséhez gyöngyöket vagy csillámokat használhatnak. Az elkészült papírvirágok dekorációként használhatók a falon, az ablakpárkányon vagy az íróasztalon.

4. Festett kövek:

A kövek festése és díszítése nagyon népszerű tevékenység. A gyerekek megfelelő kavicsokat keresnek, majd festékkel, csillámmal vagy írással díszítik őket. A kavicsokat ablakpárkányra, polcra vagy állványra lehet helyezni.

5. Kartonból készült keretek:

A gyerekek téglalap, négyzet vagy kör alakú kartonkeretet vághatnak ki. Ráerősítik a fényképüket a papírra, és ragasztóval szilárdan a papírra ragasztják. Ezután különböző anyagokkal, például festékkel, zsírkrétával, ceruzával, flitterekkel vagy matricákkal díszíthetik a keretet.

6. A gyermekek képeinek bekeretezése:

A gyerekek olyan képeket választanak, amelyek érzelmi jelentőséggel bírnak számukra. Közösen választanak megfelelő keretet - fából, fémből, különböző mintákkal és színekkel. Ne feledkezzünk meg a paszparturól, a keret és a kép közötti fehér vagy színes keretező alátétről, hogy kiemelje a képet, és professzionálisabb megjelenést kölcsönözzön neki. Több képet is kombinálhat egy közös keretben, amivel érdekes kollázst hozhat létre. A gyermekképek bekeretezése nagyszerű módja az emlékek megőrzésének és gyönyörű dekorációs elemek készítésének otthonában.

Reméljük mindegyik sikerülni fog!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése