Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Egyszerű utasítások: Hogyan működik az aplikáció „Ültess fát“

Markéta Etrychová
1.3.2022

A Zöld Európa projekt egy interaktív térképes alkalmazást is tartalmaz. Ültesse el a fát fizikailag egy előre kiválasztott helyre és virtuálisan az alkalmazásunk segítségével. Ennek köszönhetően minden közösen elültetett fa helyét látni fogjuk. Nincs okostelefonja? Nem számít! Számos lehetőséget kínálunk az összes telefon típushoz.

Egyszerű utasítások: Hogyan működik az aplikáció „Ültess fát“

1) QR kód beolvasása

A QR-kódot a csomagoláson találja, amelyben a fa található. A letöltés után átirányítjuk a www.expedo.hu/zold-europa/ weboldalunkra, ahol hozzáférhet a virtuális faültetéshez szükséges alkalmazáshoz. Nem tudja, hogyan kell beolvasni a QR-kódot okostelefonján, vagy nyomógombos telefonja van? Sebaj, olvassa el a rövid leírásunkat.

hu expedo.jpg (31 KB)

1. Okostelefon

Ha okostelefont használ, több lehetőség közül választhat a QR-kód beolvasására. Ez a fejlettségtől és márkától függ.

Egy másik lehetőség az Apple Store vagy a Play Store áruházból letölthető aplikáció használata. A legújabb tippek közé tartozik az eszközökben található "szkenner". A kompatibilis telefonokhoz vagy táblagépekhez nem kell más, mint egy kamera a mobiltelefonhoz, amely beolvassa a QR-kódot, és az oldalra irányítja Önt.

2. Gombos telefon

A gombos telefonok tulajdonosai se essenek kétségbe. Az aplikáció internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépről vagy táblagépről is elérhető. Csak írja be a www.expedo.hu/zold-europa/ címet a keresőablakba, ahol egy térképet talál az aplikációval.

                                 

2) Virtuális ültetés

Az alkalmazáshoz való átirányítás után kattintson a piros "Fát ültetni" gombra. Az ablak megnyitása után töltsön fel egy fotót a fáról, és adja meg e-mail címét. Végül erősítse meg ismét az "FÁT ÜLTETNI" gombbal.

Javasoljuk, hogy a valós ültetés után hajtsa végre a virtuális telepítést. Ebben az esetben valódi fotót tud feltölteni a már elültetett fáról. Ha nyomógombos a telefonja, abban az esetben kényelmesen, otthonában is kitöltheti az aplikációt. Csak a GPS koordináták lesznek eltérőek.

3) Megosztás

A fotót az elültetett fáról megoszthatja barátaival a Facebookon, az Instagramon, a Pinteresten vagy elküldheti e-mailben. Mutassa meg nekünk is, és ossza meg a Facebookon oldalunkon az Expedo bútor oldalon.

social media.jpg (312 kB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése