Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Bútortrendek: 2022-es év színe

Very Peri! Ismeri ezt a lila árnyalatot, amelyet a 2022-es év színének hirdettek? Nem hiányzik belőle az önbizalom és a kreativitás. A hűség kombinációja a kék stabilitásával és a vörös izgalmával nagyszerű kombinációt hoz létre a divatos lila árnyalat - Very Peri - formájában. Merítsen ihletet, és használja ki a színváltozás előnyeit a belső terében.

Bútortrendek: 2022-es év színe

Pantone Colour Institute

A Pantone Color Institute egy nagy múltra visszatekintő vállalat, amelynek központja New Jerseyben található. Az év színének hagyománya 2000-re nyúlik vissza. A következő év új színének kiválasztása Londonban történik, ahová divattervezőket, grafikusokat, tervezőket és az iparág más szakértőit ​​hívják meg. Magát a választást a kor és a szín jelentése befolyásolja. Mit hozzon az új év, milyen változásokat, fejleményeket. Az új tónus ezt követően meghatározza a trendet a divat és a design világában.

very peri.jpg (24 KB)

A 2022-es év színének jelentése

Mi a Very Peri szín üzenete? Azt a dinamikus változást szimbolizálja, amelyen a világ megy keresztül. Az intenzív elszigeteltségtől a bátorságon át a változásokhoz alkalmazkodásig, anélkül, hogy elfelejtené, mi számít igazán. A színek célja a virtuális világ és a mindennapi élet valóságának összekapcsolása is.

Az exkluzív szín a kék új árnyalata, piros-lila aláfestéssel. A Peri név a Periwinkle virágból származik. A virág jellemzői az apró kékeslila virágok.

110650.jpg (159 KB)

A Very Peri árnyalat a belső térben

A lila néha nagyon impulzív és dinamikus lehet. A tervezők számára kihívást jelent a Very Peri tónus beépítése az otthonokba. A tér élénkítheti és felébresztheti az eredetiséget és egy bizonyos varázst. Lila tónusok használatát javasoljuk kisebb területeken, bútorokon vagy dekorációkon.

Amint bejelentették az új színt, a tervezők elkezdtek kísérletezni és exkluzív színsémákat alkotni. Fedezze fel az extravagáns kombinációkat:

Balancing Act

Az első színpaletta, amely megpróbálja megmutatni a természetességet és az egyensúlyt a meleg és a hideg tónusok között. Ezek a tónusok a lótusz, a galagonya rózsa, a bodza vagy az agyag kissé tompított árnyalata.

The Star of the Show

Csillagkombináció elegáns semleges színekkel, amelyek kifejezik a kifinomultságot.

Wellspring

Harmonikus paletta a zöld finom természetes árnyalataival a Very Peri kombinációjában.

Amusements

Játékos kombináció a rózsaszín árnyalataival, amely örömet és könnyedséget fejez ki.

pantone colours combination.jpg (98 KB)

Kombinálni, de ne kombinálja túl

Legyen óvatos, amikor Very Peri árnyalatú bútorokat vagy dekorációt választ. Inkább vigye fel kisebb területekre, és kombinálja világos tónusokkal. Különösen kis lakásokban gondoljon erre. Az említett árnyalatok könnyen kombinálhatók bármely helyiségben. Kiválóan alkalmasak nappaliba, irodába és hálószobába.

A dolgozószobában elősegíti a kreativitást, míg a hálószobában megnyugtat egy mozgalmas nap után. Érdekes és dizájnos darabok a Very Peri színű fotelek, puffok vagy díszpárnák. A kalandvágyóbb egyének kipróbálhatják az ülőgarnitúrákat vagy az ágyakat ebben az árnyalatban.

219864.jpg (171 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése