Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

MOSA éjjeliszekrény szett
Termékkód:

MOSA éjjeliszekrény szett

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: MOSA éjjeliszekrény szett

MOSA éjjeliszekrény szett. Skandináv stílusukkal lenyűgözik Önt. 1,6 cm vastagságú minőségi anyagból készült, mely ABS élekkel van ellátva. Így megvédi az éjjeliszekrényeket a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A szett két éjjeliszekrényt tartalmaz, amelyek szekrény formájában bőséges tárolóhelyet kínálnak. Az ajtó kilincs nélküli. Feketében magasabb lábakon áll. Az éjjeliszekrény szett kombinálható a MOSA termékcsalád többi termékével.

Összefoglalás:

  • 2 éjjeliszekrény
  • ABS élek
  • Skandináv stílus
  • szekrény
  • magasabb lábak

 

Használt anyagok:

  • MDF, PVC
Set nočních stolků MOSA
Set nočních stolků MOSA

Szerelési útmutató: MOSA éjjeliszekrény szett

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.