VALDI 3 nappali összeállítás
Termékkód:

VALDI 3 nappali összeállítás

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: VALDI 3 nappali összeállítás

VALDI 3 nappali összeállítás. A modern nappali összeállítás egyszerű vonalaival lenyűgözi Önt. A gyártáshoz 1,6 cm és 1,8 cm vastagságú minőségi anyagot használtunk. Minőségi anyagokból készült. Matt lapokból készült, mart ajtóval, finom barázdákkal, amelyek különlegessé teszik a megjelenését. Funkcionális felhasználást biztosít népszerű színekben. A tágas ajtókkal és polcokkal ellátott szekrények elegendő tárolóhelyet biztosítanak. A könnyű nyitást a praktikus PUSH TO OPEN rendszer és egyben arany díszítésű fogantyúk biztosítják. A nappali falán három akasztós polc és egy akasztós TV-asztal található. Többféle dekor közül választhat. Az összeszerelés során kiválasztható a szekrényajtók nyíló oldala.

Összefoglalás:

  • nappali összeállítás
  • PUSH TO OPEN rendszer
  • fogantyú
  • 3 polc
  • függő TV-állvány

 

Használt anyagok:

  • LTD, MDF, PVC
Obývací stěna VALDI X,

Szerelési útmutató: VALDI 3 nappali összeállítás

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)