Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

TOULOUSE felső konyhapolc
Termékkód:

TOULOUSE felső konyhapolc

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: TOULOUSE felső konyhapolc

Hasznos kiegészítőt keres a konyhájába, amely egyben konyhája ékszere is lenne? Ehhez ajánljuk Önnek a TOULOUSE felső konyhapolcot.

Minőségi lamináltanyagból készült, ami megvégi a PVC szegélyt a sérülésektőlHárom tágas polcból tevődik össze.Gyönyörű természetes Bordeaux tölgy színből készült. Felkeltette az érdeklődését ez a formatervezésű konyha? Akkor az esetben tekintse meg a TOULOUSE&termékcsalád többi részét is.

TOULOUSE felső konyhapolc:

  • felső konyhapolc
  • laminált anyagból készült
  • PVC szegéy
  • 2 polc
  • természetes szín
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

TOULOUSE 180 PLUS konyhabútor összeállítás
-33 %
  Szállítási idő 2-3 hét
322 900 Ft 215 900 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.