NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

TOULOUSE alsó, széles, fiókos konyhaszekrény
Termékkód:

TOULOUSE alsó, széles, fiókos konyhaszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: TOULOUSE alsó, széles, fiókos konyhaszekrény

Új lakásba költözik, akkor szüksége lesz egy új konyhabútorra is? Ez esetben szüksége lesz legalább egy megfelelő fiókos szekrényre. Ennek a szépséges TOULOUSE fiókos konyhaszekrény megvasárlásával biztos nem hoz rossz döntést.  

Kiváló minőségű laminált anyagból készül,mely megvédi a PVC szegélyt a sérülésektől. A tároló rekesz három tágas fiókra van felosztva, fém oldalai vannak, tehát biztos lehet benne misőséges a bútor. Lehetőség van munkalap megvásárlására. Gyönyörű természetes tölgy BORDEAUX színben kapható. Érdekli ez a konyhai stílus? Ezután feltétlenül tekintse meg a TOULOUSE család többi darabját.


TOULOUSE alsó, széles, fiókos konyhaszekrény:

  • Alsó konyhaszekrény 
  • laminátumból készült
  • PVC szegély
  • 3 fiók fém oldalakkal
  • hozzá vásárolható munkalap
  • gyönyörű dekor

Szerelési útmutató: TOULOUSE alsó, széles, fiókos konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.