Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés

Saját Ingyenes szállítás egész

Nem akarunk külföldi fuvarozásra támaszkodni.Inkább szállítanánk az árut saját autóinkkal és sofőrjeinkkel. Ha árut rendel tőlünk, biztos lehet benne, hogy mindent ingyen otthonába szállítunk. Tehát biztossak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy az áru sértetlenül és időben érkezzen meg Önhöz. Ha bármilyen bonyodalom adódna, mindig hívhatjuk Önt és Ön is minket és minden együtt megtudunk oldani. Támaszkodhatunk sofőrjeinkre, soha nem hagyják, hogy az áru csak az utcán gördüljön. Mindig várnak és felviszik az emeltre. Semmit nem akarunk alábecsülni. Az Ön elégedettsége a mi a névjegykártyánk.

Az áru felvitele emeletre

A rendelés elküldése előtt még megrendelheti a felvitelt. Az ár nem az emelettől függ, lakhat a füldszinten vagy a 10.emeleten, a felvitel díjja mindig ugyanannyi. Min.500 Kc. És max.1500 Kc az összeg amire rendelhet felvétel. Munkásaink bárhova lerakják az árut ahova csak Ön szeretné és segítnek kicsomagolni. Az áru össze szerelését nem vállaljuk, de viszont tudunk ajánlani céget az össze szerelésre.

 

Hogy történik a fizetés
Készpénz a szállításkor - kézpénben fizetik a szállítónak az áru átvételekor. Hitelkártyát nem fogadunk el.
Átutalással - fizetés átutalással történik, a pénznek legalább egy nap alatt a megrendelés kézbesítése előtt a számlafiókban kell lennie.
Fizetés kézpénzzel személyes átvételkor - ha az áruért személyesen érkezik raktárunkba, kérjük kézpénzt hozzon magával. Még nem fogadjuk el a hitelkártyát.