INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

REX 2 párna
Termékkód:
INGYENES FELVITEL INGYENES KISZÁLLÍTÁS

REX 2 párna

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: REX 2 párna

REX 2 párna. Ez a modern párna aranyos róka motívummal feldobja a gyerekszobát, és lenyűgözi gyermekének minden barátját. Pamut és poliészter kombinációjából készült. A puha töltelékének köszönhetően nem csak dekorációs elemként használható, hanem a pihenés pillanataira is. A huzat cipzárral levehető. Kialakításának köszönhetően a párna könnyen kombinálható más kiegészítőkkel.

Összefoglalás:

  • párna
  • modern dizájn
  • róka motívum
  • levehető huzat

Használt anyagok:

  • pamut
  • Poliészter
Polštář REX 2
Polštář REX 2
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)