NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

TROGIR 1SZ4P polcrendszer
Termékkód:

TROGIR 1SZ4P polcrendszer

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: TROGIR 1SZ4P polcrendszer

A termék leírása: TROGIR 1SZ4P
Szeretne saját könyvtárat létrehozni, vagy csak szüksége van helyre emléktárgyakhoz, ahova kedvenc darbjait megjelenítheti? A TROGIR 1SZ4P polc csak Önre vár!

Prémium anyagból készült, ABS élekkel. Négy tágas polccal rendelkezik, alján pedig egy fiók található. Három gyönyörű szín közül lehet választani, így pontosan kiválaszthatja az egyiket, amely tetszetős lenne. Magasfényű, fényes fiókokkal is rendelhető

TROGIR 1SZ4P polc:

  • tágas polc,
  • ABS szegély,
  • 4 polc,
  • 1fiók,
  • modern dizájn,
  • 3 színváltozat.
  • Használt anyagok:

    • LTD, PVC
Regál TROGIR 1SZ4P
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.