NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

RAMORA éjjeliszekrény
Termékkód:

RAMORA éjjeliszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: RAMORA éjjeliszekrény

RAMORA éjjeliszekrény. Elegáns éjjeliszekrény modern stílusban. Kiváló minőségű anyagból készült, mely ABS éllel van ellátva. Az ABS él véd a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Az éjjeliszekrény elegendő tárolóhelyet kínál zárt szekrény formájában. Megjelenésének köszönhetően az éjjeliszekrény minden belső térben megtalálja a helyét.

Összefoglalás:

  • éjjeliszekrény
  • ABS élek
  • modern stílus

Használt anyagok:

  • DTDL, PVC
Noční stolek RAMORA

Szerelési útmutató: RAMORA éjjeliszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.