Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

RAMONDA vitrines szekrény
Termékkód:

RAMONDA vitrines szekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: RAMONDA vitrines szekrény

RAMONDA vitrines szekrény. Az elegáns, modern stílusú vitrin azonnal megragadja a tekintetét. Tömör és üvegezett ajtók fém fogantyúkkal, arany színben. A belső tárolóhelyet polcok tagolják. A vitrinbe LED világítás van beépítve. A gyártáshoz minőségi anyagokat használtak. A vitrin magasabb, fekete lakkozott fém lábakon áll, amelyek biztosítják a szükséges stabilitást és légiességet. Több dekor szín közül választhat.

Összefoglalás:

  • vitrines szekrény
  • fém fogantyúk
  • polc
  • LED világítás
  • magasabb lábak

 

Használt anyagok:

  • DTDL, üveg, fém
Vitrína RAMONDA
Vitrína RAMONDA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.