Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

RAMONDA 2 TV asztal
Termékkód:

RAMONDA 2 TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: RAMONDA 2 TV asztal

RAMONDA 2 TV-asztal. Az elegáns, modern stílusú TV-asztal azonnal felkelti a figyelmét. Tartalmaz három ajtós szekrényt és egy nyitott polcot edzett üvegből, LED világítással. A gyártáshoz minőségi anyagokat használtak. A TV-asztal magasabb, fekete lakkozott fém lábakon áll, amelyek biztosítják a szükséges stabilitást és légiességet. Több dekor szín közül választhat.

Összefoglalás:

  • TV-asztal
  • zárható szekrények
  • nyitott polc
  • magasabb lábak

 

Használt anyagok:

  • DTDL, fém, üveg
TV stolek RAMONDA 2
TV stolek RAMONDA 2
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.