NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

NEROLI 2 vitrines szekrény
Termékkód:

NEROLI 2 vitrines szekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: NEROLI 2 vitrines szekrény

NEROLI 2 vitrines szekrény. Minőségi anyagból készült. ABS élekkel van felszerelve, amelyek védenek a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A teljes és részben üvegezett ajtók mögött polcok formájában elegendő tárolóhely-kihasználást biztosít. A könnyebb kezelhetőség érdekében az ajtó finom fém fogantyúkkal van felszerelve. Magasabb fém lábakon áll a nagyobb stabilitás érdekében. Több dekoráció közül választhatsz. Javasoljuk a NEROLI termékcsalád más termékeivel való kombinálását.

Összefoglalás:

  • vitrines szekrény
  • ABS élek
  • 5 polc
  • markolat
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • DTD, HDF, PVC, fém, üveg
Vitrína NEROLI 2
Vitrína NEROLI 2

Szerelési útmutató: NEROLI 2 vitrines szekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.