Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

MODERNA 17 nappali fal
Termékkód:

MODERNA 17 nappali fal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: MODERNA 17 nappali fal

MODERNA 17 nappali összeállítás. Egy modern összeállítás egyszerű vonalai elragadják majd. Kiváló minőségű anyag, 1,6 cm vastag ABS élekkel védi az élő falat a sérülésektől és a nedvességtől. Az ajtó kilincs nélküli és a PUSH TO OPEN rendszerrel nyílik. A nappali fal függő szekrényeket és függő TV-asztalt tartalmaz. A beépítés során kiválasztható a szekrények ajtónyitási oldala.

Összefoglalás:

  • nappali összeállítás
  • ABS élek
  • PUSH TO OPEN rendszer
  • függő TV asztal
  • függő szekrények

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Obývací stěna MODERNA 17
Obývací stěna MODERNA 17
Obývací stěna MODERNA 17
Obývací stěna MODERNA 17
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.