NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

MACEK gyermekasztal
Termékkód:

MACEK gyermekasztal

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: MACEK gyermekasztal

MACEK gyerekasztal. Lenyűgözi praktikus és egyben modern kialakításával. Az asztal minőségi anyagból készült. A gyerekasztal elegendő helyet biztosít munkafelület, nyitott polc, tágas fiók formájában, a munkalap mellett pedig három olyan rekeszt találunk, amelyek alkalmasak lesznek az írószerek tárolására. Gyerekasztalt kínálunk gyönyörű természetes dekorációval. Lehetőség van más termékek vásárlására a MACEK kínálatából.

Összefoglalás:

  • gyerekasztal
  • 1 fiók
  • 1 nyitott polc
  • modern stílus

 

Használt anyagok:

  • DTD
Dětský stolek MACEK
Dětský stolek MACEK
Dětský stolek MACEK

Szerelési útmutató: MACEK gyermekasztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.