Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

LORIENT kétajtós alsó konyhaszekrény
Termékkód:

LORIENT kétajtós alsó konyhaszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LORIENT kétajtós alsó konyhaszekrény

Saját maga szeretné darbonként összeválogatni a konyhabútort? Akkor feltétlenül szüksége lesz legalább egy klasszikus kétajtós szekrényre. Ezzel a szépséges szekrénnyel a LORIENT sorozatból garantáltan elégedett lesz.


Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ABS perem véd. Két ajtóból áll, fém fogantyúval. A tároló helyet egy polc osztja két részre. A dekor fehér és az Andersen fenyő kombinációjával készült. Két szélességi változat közül választhat. Tetszik ez a dizájn? Ebben az esetben nézzen meg más LORIENT termékeket is.
Ne felejtsen el megvásárolni  egymunkalapot sem!


LORIENT kétajtós alsó konyhaszekrény:

  • Alsó konyhaszekrény, 
  • ABS élek,
  • 2 ajtó,
  • polc,
  • két szélességi változat közül választhat,
  • munkalap opció,
  • kombinált dekor.

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém

Szerelési útmutató: LORIENT kétajtós alsó konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.