Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

LORIENT alsó konyhaszekrény
Termékkód:

LORIENT alsó konyhaszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: LORIENT alsó konyhaszekrény

Kicsi a konyhája, és szeretné megnagyítani az alsó részt? Nincs jobb megoldás, mint ennek a gyönyörű LORIENT alsó szekrénynek a megvásárlása.


Kiváló minőségű anyagból készült, amelyet ABS él véd. Belül van egy tárolóhely, amelyet egy polc oszt szét. A tárolt tárgyakat egy fém fogantyúval ellátott ajtó takarja le. A fehér és az andersenfenyő  modern kombinációja tökéletesen beragyog minden belső teret. Tetszik ez a francia formatervezés? Ebben az esetben tekintse meg a LORIENT sorozat többi termékét.
Ne felejtse el egy munkalapot is megvásárolni!


LORIENT alsó konyhaszekrény:

  • Alsó konyhaszekrény,
  • ABS élek,
  • ajtó,
  • polc,
  • munkalap opció,
  • kombinált dekor.

Használt anyagok:

  • DTD, MDF, fém

Szerelési útmutató: LORIENT alsó konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.