BRENDA felső konyhaszekrény
Termékkód:

BRENDA felső konyhaszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: BRENDA felső konyhaszekrény

A termék leírása: Felső konyhaszekrény BRENDA


Kevés helye van a meglévő konyhájában, és szeretné hatékonyan növelni? Nincs jobb megoldás, mint megvásárolni ezt a BRENDA felső szekrényt.


A gyártás kiváló minőségű laminátumból készült, PVC széllel. Kapható gyönyörű hiteak dekorációval akác dúsítással. Két szélesség közül választhat úgy, hogy a szekrény legjobban illeszkedjen otthonába. Érdekli ez a konyhai stílus? Ezután nézze meg a BRENDA sorozat többi részét.


Felső konyhaszekrény BRENDA:

  • Konyha felső szekrény,
  • laminátumból készült,
  • PVC él,
  • gyönyörű dekoráció,
  • Két szélességi változat közül választhat.

Szerelési útmutató: BRENDA felső konyhaszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (15) +36 (15) 009 430

(hé-pé: 7-21, va:13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.