Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

KNIGHT K1S komód
Termékkód:

KNIGHT K1S komód

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: KNIGHT K1S komód

Szereti a szép dolgokat? Inkább a rusztikus stílust részesíti előnyben? Ez esetben Ön a mi emberünk. Kínálunk Önnek egy minőségi anyagból készült KNIGHT K1S komódot, nagy tárolóhelyiséggel. Alul mindkét oldalról egy-egy szekrényrész, középen pedig egy vitrines szekrény található, amelyben elhelyezheti kedvenc dísztárgyait. Az apróbb tárgyak jó helyen lesznek majd a három felső fiókban.

A kombinált komódot díszléc és fém fogantyúk díszítik, ezek az elemek természetesen a KNIGHT kollekció további termékeire is jellemzők. A komód kínálatunkban kraft tölgy árnyalatban, valamint fehér skandináv fenyő és vad tölgy kombinációjában is szerepel. Miután sikerült kiválasztania az Önnek megfelelő árnyalatot, már csak egy dolog marad hátra: élvezni az újonnan megvásárolt bútordarab nyújtotta pazar látványt.

A KNIGHT K1S komód főbb jellemzői:

  • rusztikus stílus,
  • 3 db fiók,
  • 2 db szekrényrész + 1 db vitrines szekrény,
  • fém fogantyúk,
  • kétféle színárnyalat.

Használt anyagok:

  • LTD
Komoda KNIGHT K1S
Komoda KNIGHT K1S

Szerelési útmutató: KNIGHT K1S komód

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

KNIGHT LN 2 dohányzóasztal
-22 %
  Szállítási idő 3-6 hét
65 500 Ft 50 800 Ft
KNIGHT RW polcrendszer
-32 %
  Szállítási idő 3-6 hét
103 000 Ft 69 600 Ft
KNIGHT S1D szekrény
-19 %
  Szállítási idő 3-6 hét
100 700 Ft 81 300 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.