Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

KOLOREDO 1 gyerekszoba összeállítás
Termékkód:

KOLOREDO 1 gyerekszoba összeállítás

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: KOLOREDO 1 gyerekszoba összeállítás

KOLOREDO 1 gyermekszoba összeállítás. A praktikus szett minden gyermekszobához alkalmas. A fejtámla szilárd laminált anyagból készül. Sérülések ellen kezelve va a felülete. Az ágy praktikus íróasztallal rendelkezik. A bútor élei ABS élekkel kezeltek. A LED-es világítást maga választhatja ki. Választható dekor. A fehér tölgy dekor grafit vagy fehér fényű részekkel kombinálható.

Összegzés:

  • modern gyermekszoba
  • asztal
  • polc
  • kombinált komód
  • függesztett szekrény
  • LED világítás
  • dekor választék
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.