DOTA I tolóajtós szekrény
Termékkód:

DOTA I tolóajtós szekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DOTA I tolóajtós szekrény

DOTA I tolóajtós szekrény 16 mm vastag laminátumból, természetes fából és barnásszürke színű dekorral. A belső elrendezés két részre oszlik. Mindegyik polccal és ruhatartóval van felszerelve. A rakodórész egy tolóajtó mögött van elrejtve. Két különböző szélességben kínáljuk a szekrényt. Kombinálható más DOTA termékekkel.

Összegzés:

  • tolóajtós szekrény
  • laminált anyagból
  • polc
  • ruhasín
  • szélesség kiválasztása
Posuvná skříň DOTA I
Posuvná skříň DOTA I
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)