Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

DOTA 6D ruhásszekrény
Termékkód:

DOTA 6D ruhásszekrény

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DOTA 6D ruhásszekrény

DOTA 6D ruhásszekrény. Minőségi laminált anyagból készül, amelynek vastagsága 16 mm. A négy ajtó fogantyúkkal van ellátva a könnyű nyitás érdekében. A belső elrendezés tárolóhelyet kínál polcok és ruhatartó sín formájában. A szekrény modern megjelenését és időtlenségét a természetes fa és a barnásszürke népszerű kombinációjának dekorja adja. Kombinálható más DOTA termékekkel.

Összegzés:

  • Ruhásszekrény
  • laminált anyagból
  • polcok és ruhasín
  • négy ajtó
  • opció tükörrel
  • időtálló dizájn


Felhasznált anyagok:

  • LTD, PVC
Šatní skříň DOTA 6D

Szerelési útmutató: DOTA 6D ruhásszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.