MÁJUSI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

DARCY I íróasztal polcrendszerrel
Termékkód:

DARCY I íróasztal polcrendszerrel

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: DARCY I íróasztal polcrendszerrel

A DARCY I gyerekbútor egyes elemei követik a legújabb trendeket. A sokrétű kollekció darabjai közt ágy, éjjeliszekrény, polcrendszer, valamint egy polcrendszerrel kiegészített íróasztal és egy háromajtós szekrény is megtalálható. A bútordarabok többféle színkombinációban is elérhetők a kínálatunkból. Így minden bizonnyal akad köztük olyan is, amely eleget tesz az Ön elképzeléseinek, és könnyen alkalmazkodik otthona hangulatához. A korpusz és a bútorok elülső oldala fehér. A világos szín egyhangúságát helyenként élénk színű MDF lapok törik meg. Így lesz a gyerekszoba valóban vidám és barátságos. A laminált alapanyag felhasználásával készült bútor ajtajait, fiókjait PCV fogantyúk egészítik ki.

A DARCY I íróasztal polcrendszerrel egy valóban praktikus, többfunkciós darabnak számít. A házi feladatok megírásához szükséges könyvek, segédeszközök is bőven elférnek benne. Az ötletesen kialakított zárt ajtók mögött és a polcokon a szükséges holmi csupán csak egy karnyújtásnyira lesz.

A DARCY I íróasztal polcrendszerrel főbb jellemzői:

  • polcrendszer + íróasztal,
  • többfunkciós bútordarab,
  • bőséges tárolóhely,
  • alapanyag: laminált bútorlapok,
  • többféle színkombináció.
Dětský regál s psacím stolem DARCY I
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

DARCY I gyerekágy
-17 %
  Szállítási idő 1-3 hét
114 020 Ft 94 230 Ft
DARCY IVd emeletes gyerekágy
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
-41 %
  Szállítási idő 1-3 hét
558 560 Ft 330 720 Ft
DARCY IVs emeletes gyerekágy
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
-29 %
  Szállítási idő 1-3 hét
655 330 Ft 468 090 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.