Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

DAKARA sarok ülőgarnitúra
Termékkód:

DAKARA sarok ülőgarnitúra

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: DAKARA sarok ülőgarnitúra

DAKARA sarokkanapé. Modern és egyszerű megjelenéssel rögzít. A kényelmes, T30 keménységű PUR hab kényelmes pihenést biztosít. Az összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az ülést könnyedén ággyá alakíthatja. A sarokkanapé tárolóhellyel rendelkezik. Több színkombináció közül választhat.

Összefoglalás:

  • Sarokkanapé
  • T30 keménységű PUR hab
  • Összecsukható mechanizmus
  • Tárhely
  • válasszon több kárpit

Használt anyagok:

  • öko-bőr, szövet, PUR hab
Rohová sedací souprava DAKARA
Rohová sedací souprava DAKARA

Szerelési útmutató: DAKARA sarok ülőgarnitúra

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.