MÁJUSI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

COLORADO W1D vitrines szekrény
Termékkód:

COLORADO W1D vitrines szekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: COLORADO W1D vitrines szekrény

A COLORADO W1D vitrines szekrény különleges dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. Minőségi laminált alapanyagból készült, mely szépen visszaadja a fa erezetének szépségét. Afogantyú nélküli kialakításnakköszönhetően valóban modern hatást kelt. Ez a szekrény nem foglal sok helyet, mégis elegendő tárolóhellyel rendelkezik ahhoz, hogy kiállíthassa vagy éppenséggel elrejthesse a legszükségesebb holmikat. Épp ezért előszeretettel ajánljuk kisebb helyiségekbe is. A felső üvegajtós részben három polc helyezkedik el, alatta pedig egy diszkrétebb, zárt ajtós szekrényrész található. Ha ez sem lenne elég, biztosítéknak ott van az alul elhelyezett fiók is.

Legyen szó nappaliról, hálószobáról, étkezőről, ennek a vitrines szekrénynek mindenütt hasznát veszi. Ön már tudja a rendeltetési helyét? Akkor már csak a megfelelő színt kell hozzá kiválasztania. Aszarvasgomba tölgymellett választhatja asötét lefkas tölgyárnyalatot, vagy a smooth grey és a sötét lefkas tölgy kombinációját is. A szekrényhez természetesen LED világítás is bármikor hozzárendelhető.

A COLORADO W1D vitrines szekrény főbb jellemzői:

  • laminált bútorlap alapanyag
  • 1 db üvegajtós rész
  • 1 db zárt ajtós rész
  • 1 db fiók
  • fogantyú nélküli kialakítás
  • háromféle színvariáció
  • hozzárendelhető LED világítás

Szerelési útmutató: COLORADO W1D vitrines szekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

COLORADO S3D szekrény
-26 %
  Szállítási idő 3-6 hét
229 180 Ft 169 760 Ft
COLORADO K3S komód
-30 %
  Készleten
102 350 Ft 71 570 Ft
COLORADO K4D komód
-28 %
  Szállítási idő 3-6 hét
96 860 Ft 69 680 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.