Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

CABANA DUO 2 tolóajtó
Termékkód:

CABANA DUO 2 tolóajtó

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: CABANA DUO 2 tolóajtó

Termékleírás: CABANA DUO 2 kárpitozott tolóajtó
Elegáns bejáratot keres a helyiségbe vagy speciálisan kialakított ruhaszekrényt? A CABANA DUO tolóajtó ideális választás erre a célra!


A legmagasabb minőségű, 16 mm vastagságú anyagból készülnek. A könnyű kezeléshez alumínium fogantyút használnak, amely tökéletesen passzol az ajtó kinézetéhez. A tolórendszer természetesen a csomag része. Az ajtó széle ütközőkefével van felszerelve, hogy megvédje a kopástól. Három szélességi változat és három gyönyörű kárpitszín közül választhat. Tehát nem kell aggódnia, hogy az ajtója nem egyezik a szoba többi részével!

CABANA DUO kárpitozott tolóajtó :

  • tolóajtó,
  • alumínium fogantyú - 2 darab ( A hátsó része nem tartalmaz fogantyút ),
  • ütőkefe,
  • három szélességi változat közül választhat,
  • három dekoráció választható.


  • Használt anyagok:

    • LTD, fém
Posuvné dveře CABANA DUO 2

Szerelési útmutató: CABANA DUO 2 tolóajtó

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.