Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

BENO dohányzóasztal
Termékkód:

BENO dohányzóasztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: BENO dohányzóasztal

BENO dohányzóasztal. Egyszerű vonalak és anyagkombinációk ipari megjelenésben. Elegendő tárhellyel remekül használható. A dohányzóasztallap minőségi fa színű anyagból készül. Tárhelyet is kínál. Az alap fekete fémszerkezet. Ez biztosítja az erőt és a stabilitást. Nem hagyományos megoldásának köszönhetően praktikus és funkcionális használatot kínál. Könnyen mozgatható.

 

Összefoglalás:

  • dohányzóasztal
  • Fémszerkezet
  • Nyitott polc
  • Funkcionális használat

Használt anyagok:

  • LTD, fém
Konferenční stolek BENO

Szerelési útmutató: BENO dohányzóasztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.