INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

BAZIKA babzsák
Termékkód:

BAZIKA babzsák

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: BAZIKA babzsák

BAZIKA babzsák. Modern és nélkülözhetetlen elem a kikapcsolódáshoz. Poliészter anyagból készült. A töltelék 120 l térfogatú regranulátumból áll, amely a granulátum kiömlése elleni védelmet is tartalmazza. Megfelelő rugalmasságú, alkalmazkodik a test formájához, tehermentesíti a gerincet. Felülhet rá, lefekhet, tanulhat, könyvet olvashat, vagy egyszerűen csak pihenhet. Helytakarékos, kisebb helyiségekbe is elfér. Nemcsak gyerekeknek, hanem nappaliba, hálószobába és irodába is alkalmas. Több szín közül választhat.

Összefoglalás:

  • babzsák
  • poliészter szövet
  • újragranulálás
  • 120 l térfogat
  • válasszon több szín közül
Sedací vak BAZIKA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-19, va: 13-20)