NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

AVARIO 2 komód
Termékkód:

AVARIO 2 komód

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: AVARIO 2 komód

AVARIO 2 komód Elegáns, szélesebb komód ipari stílusban, kiváló minőségű anyagból készült. A tárolóhely nyitott fiókból és négy szekrényből áll, melyeket polcok választanak el az áttekinthetőbb elrendezés érdekében. A komód fémvázon áll, ami megadja a kellő stabilitást, ráadásul szokatlannak és stílusosnak tűnik. Választható dekoráció.

Összefoglalás:

  • komód
  • Nyitott polc
  • Négy szekrény
  • Fém vázszerkezet
  • Választható dekoráció

Használt anyagok:

  • LTD
Komoda AVARIO KOM180
Komoda AVARIO KOM180
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.