NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

DOTA 2D2SZ ruhásszekrény
Termékkód:

DOTA 2D2SZ ruhásszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: DOTA 2D2SZ ruhásszekrény

DOTA 2D2SZ szekrény. Kiváló minőségű anyagból készült, 1,6 cm vastagságú. Két ajtóval és két fiókkal rendelkezik. A praktikus fogantyú biztosítja a könnyű nyitást. A belső elrendezés tárolóhelyet kínál egy polc és egy ruharúd formájában. A szekrény modern megjelenését és időtlenségét a természetes fa dekor és a népszerű barna-szürke színkombináció adja. Kombinálható más DOTA termékekkel.

Összegzés:

  • Ruhásszekrény
  • polcok és ruhasín
  • két ajtó
  • két fiók
  • időtálló design

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Šatní skříň 2D2SZ MAREA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.