NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

WHITNEY 250 ALU ruhásszekrény
Termékkód:

WHITNEY 250 ALU ruhásszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: WHITNEY 250 ALU ruhásszekrény

Unod a sok ruhát? Nincs hova pakolni? Ne ess kétségbe! A megoldás a WHITNEY 250 ALU szekrény. Ez a túlméretezett ruhatár nemcsak a már meglévő rendetlenséget nyeli el, hanem lehetővé teszi, hogy új divatdarabokat vásárolhasson a további gondok nélkül. Ráadásul a stílusos kialakítás megváltoztatja hálószobája hangulatát. A szekrény felépítése kiváló minőségű anyagból készült. A tolóajtók alumínium görgős rendszerrel működnek. A középső zsanéros részt kétoldalt polcrendszer egészíti ki, felette pedig további két polc található. A hab a tortán természetesen a nagy tükör, amely lehetővé teszi, hogy minden alkalommal ellenőrizze hibátlan megjelenését, amikor távozik.

Most már tudja, ugye: ez a praktikus bútordarab nélkülözhetetlen a hálószobában. Válaszd ki a három lehetséges szín közül a neked legjobban tetszőt, és ne felejtsd el bedugni a LED-lámpákat, hogy tökéletes legyen a megjelenés!

A WHITNEY 250 ALU ruhásszekrény főbb jellemzői:

  • tolóajtók,
  • alumíniumgörgős sínrendszer,
  • akasztórúd + polcok,
  • háromféle árnyalat,
  • nagyméretű tükör,
  • hozzárendelhető LED világítás.

Használt anyagok:

  • LTD, PVC, üveg
Šatní skříň WHITNEY 250 ALU
Šatní skříň WHITNEY 250 ALU

Szerelési útmutató: WHITNEY 250 ALU ruhásszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

WHITNEY 250 ruhásszekrény
-23 %
  Készleten
296 770 Ft 228 290 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.