NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

WHITNEY 150 ruhásszekrény
Termékkód:

WHITNEY 150 ruhásszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: WHITNEY 150 ruhásszekrény

Kicsi a lakása, de több tárolóhelyre van szüksége a szobájában? Válassza a 150 cm széles, tolóajtós WHITNEY 150 szekrényt, amely ideális megoldás ilyen helyzetekre. A szekrény egyik oldalán egy akasztós rész, a tetején polcok, a másik oldalán pedig három polc található. A kiváló minőségű anyagból készült szerkezet alumínium görgős rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a tolóajtók könnyű csúszását. Itt mindent a legapróbb részletekig átgondoltak. Te is így gondolod, ugye?

Az utolsó lépés a megfelelő árnyalat kiválasztása. San Remo tölgy legyen? Vagy inkább fehér legyen? A döntés természetesen az Ön kezében van.

A WHITNEY 150 ruhásszekrény főbb jellemzői:

  • tolóajtók,
  • alumíniumgörgős sínrendszer,
  • akasztós rész + polcok,
  • kétféle szín.

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Šatní skříň WHITNEY 150

Szerelési útmutató: WHITNEY 150 ruhásszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Kapcsolódó termékek

WHITNEY 250 ruhásszekrény
-23 %
  Készleten
296 770 Ft 228 290 Ft

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.