Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

TORINA 2 fürdőszoba össszeállítás
Termékkód:

TORINA 2 fürdőszoba össszeállítás

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: TORINA 2 fürdőszoba össszeállítás

TORINA 2 fürdőszoba összeállítás. Egyszerű egyenes vonalak modern, időtlen dizájnban. Kiváló minőségű, 1,6 cm vastag laminált anyagból készült, és ABS éllel van ellátva, amely véd a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. A fürdőszobai szett két akasztós polcot, egy szekrényt mosdóval és egy tükröt tartalmaz, ami összesen sok tárhelyet biztosít. Fogantyúkkal rendelkezik a könnyű kezelés érdekében. Az ajtó helye az univerzális tájolásnak köszönhetően igény szerint választható.

Összefoglalás:

  • fürdőszoba összeállítás
  • ABS él
  • 2x akasztós polc
  • szekrény mosdóval
  • tükör
  • tárhely
  • fogantyú
  • univerzális ajtótájolás

Használt anyagok:

  • laminált
Koupelnová sestava TORINA 2
Koupelnová sestava TORINA 2

Szerelési útmutató: TORINA 2 fürdőszoba össszeállítás

Útmutató a szereléshez 0 Útmutató a szereléshez 1
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.