TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

TION TV asztal
Termékkód:

TION TV asztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: TION TV asztal

TION TV-állvány. Modern megjelenésével lenyűgöző. Kiváló minőségű anyagból készült. Az ABS élek védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések és a nedvesség ellen. A TV-asztal összesen négy polcos, melyek közül az egyik felcsukható ajtóval záródik, ami elegendő tárolóhelyet biztosít. Fölötte egy nyitott polc található, mely ideális hely TV set-top box vagy játékkonzol elhelyezésére a tartozékokkal együtt. Ennek a TV-asztalnak az az előnye, hogy nem érinti a talajt, ami megkönnyíti a tisztítást anélkül, hogy le kellene vennie a szekrényt.

Összefoglalás:

  • TV-állvány
  • ABS élek
  • Csuklós ajtós szekrény
  • Nyitott polcok
  • színválasztás

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
TV stolek TION
TV stolek TION
TV stolek TION

Szerelési útmutató: TION TV asztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)