NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS - szerezze be bútorait EXTRA OLCSÓN!

SOVA éjjeliszekrény
Termékkód:

SOVA éjjeliszekrény

Termékkód:

Hamarosan megvásárolható

VISSZA

Termék leírása: SOVA éjjeliszekrény

SOVA éjjeliszekrény. A modern stílusos éjjeliszekrény minőségi anyagból készült, 1,6 és 1,8 cm vastagságú, ABS élekkel. Ez megvédi az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Tárolóhelyet tartalmaz egy nyitott polc és egy tágas fiók formájában. A könnyebb kezelhetőség érdekében arany színű fogantyúkkal van felszerelve. A nagyobb stabilitás érdekében fém magas lábakon áll, fekete színben. Többféle színben választható. Ugyanabból a SOVA sorozatból más termékek is elérhetők.

Összefoglalás:

  • éjjeliszekrény
  • nyitott polc
  • fiók
  • magas lábak
  • Több szín közül választhat

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC, MDF, fém

Szerelési útmutató: SOVA éjjeliszekrény

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 (14) +36 (14) 450 651

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.