Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

SILUETA nappali fal
Termékkód:

SILUETA nappali fal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: SILUETA nappali fal

SILUETA ​​​​nappali fal. Lenyűgöző vonzó, modern stílusú dekor, kicsi és tágas nappaliba is beilleszthető. Tartalmaz egy függesztett üveges vitrint belső polccal, egy TV asztalt és egy függesztett polcot. A TV asztal két nyitott polcra és két tárolórekeszre van osztva az ajtó mögött kilincsekkel. A készlet kiváló minőségű anyagból készült, és ABS élekkel rendelkezik, melyek védelmet nyújtanak a mechanikai sérülésekkel szemben és így meghosszabbítják a bútor élettartamát.

Összefoglalás:

  • nappali fal
  • ABS élek
  • TV asztal
  • vitrin
  • polc
  • dekorválasztás

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Obývací sestava SILUETA
Obývací sestava SILUETA
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.