TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

SANTIGO polc
Termékkód:

SANTIGO polc

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: SANTIGO polc

SANTIGO polc. Hagyományos kialakítás és feldolgozás modern megjelenésben. A fali polc minőségi anyagból készült, vastagsága 1,6 cm. ABS élekkel van ellátva, amelyek védik az anyagot a mechanikai sérülésektől és a nedvességtől. Tágas és masszív tárolófelülettel rendelkezik. A polcon két elválasztó található a könyvek könnyebb elhelyezése érdekében. Egyszerű kialakításának köszönhetően minden belső térbe tökéletesen illeszkedik. Többféle dekor és szélességi méret közül választhat. Javasoljuk, hogy más SANTIGO termékekkel kombinálja.

Összefoglalás:

  • polc
  • ABS él
  • 2 elválasztó
  • modern megjelenés
  • választék több dekor közül
  • szélesség-méret beállítás

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Police SANTIGO
Police SANTIGO

Szerelési útmutató: SANTIGO polc

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.

+36 213 007 333

(hé-pé: 7-21, va: 13-20)