Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

SANTIGO íróasztal
Termékkód:

SANTIGO íróasztal

Termékkód:

már nincs kínálatban

VISSZA

Termék leírása: SANTIGO íróasztal

SANTIGO íróasztal. Vonzó és egyben modern kialakításával lenyűgözi. Kiváló minőségű anyagból készült, vastagsága 1,6 cm, a szélei amelyek közül ABS él védi. Nagy előnye a tágas munkafelület alatti nyitott polc, egy fiók és egy ajtós szekrény formájában kialakított tárolóhely. A jobb kezelhetőség érdekében a fiókos ajtó kilincsekkel van felszerelve. Többféle dekor közül választhat. Javasoljuk, hogy más SANTIGO termékekkel kombinálja.

Összefoglalás:

  • íróasztal
  • ABS él
  • nyitott polc
  • fiók
  • szekrény
  • fogantyú
  • választék több dekor közül

 

Használt anyagok:

  • LTD, PVC
Psací stůl SANTIGO
Psací stůl SANTIGO

Szerelési útmutató: SANTIGO íróasztal

Útmutató a szereléshez
Vezetéknév + Keresztnév *
e-mail *
Telefonszám

Vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

+36 +36 213 007 333

Kérdezzen minket bátran! *

Vásárlói értékelés és vélemény

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön vásárol, mi eladunk, kiszállítunk. Szabály, mely egész Magyarország területén érvényes. Saját autók, sofőrök. Ránk számíthat. Soha nem hagyunk terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a mi névjegyünk.

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

14 napon belüli visszaküldés lehetősége

Ön online vásárol. Nem érinti meg a terméket, nem próbálja ki. Fél, hogy nem lesz elégedett? Semmi gond. Nálunk nem kell aggódnia. Teljesen megértjük, hisz az online vásárlás egyszerűen kockázatot jelent. Van ideje átgondolkodni. Teljes 14 napot kap az áru kiszállítását követően. Ha nem szeretné a terméket, indoklás nélkül visszaküldheti, mi pedig visszautaljuk az összeget. Ne kockáztasson, ha nem muszáj.

Garancia: 24 hónap

Garancia: 24 hónap

Akárcsak egy hagyományos üzletben, az e-shopban is vannak szabályok, amelyeket mindannyiunknak be kell tartani. A dokumentumokat, számlákat kérjük megőrizni. Ne felejtse el, hogy a termék megvásárlásától számított két évig lehetősége van reklamációt benyújtani. Velünk nyitott az együttműködés. Szeretnénk Önt mindenről tájékoztatni.